دود – سیگار کشیدن اردیبهشت لالیگا لالیگا

دود – سیگار کشیدن: اردیبهشت لالیگا لالیگا سویا رئال سوسیداد laliga soya real sosydad

گت بلاگز وب‌گردی طرز تهیه + چطور بریانی اصفهانی درست کنیم؟

در این مطلب قصد داریم روش تهیه بریانی اصفهانی را به شما آموزش دهیم . همبرگر | بریانی | اصفهان |

طرز تهیه + چطور بریانی اصفهانی درست کنیم؟

به گزارش مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در اصفهان بریانی را در کفگیر های پهن که مخصوص همین کار است می پزند.

عبارات مهم : همبرگر – بریانی
شما می توانید در منزل و درون یک ماهیتابه کوچک هم بریانی اصفهانی درست کنید. راه و روش این کار را در ادامه بخوانید.

مواد مورد نیاز جهت ۵ نفر

گوشت سر دست ۶۰۰ گرم
پیاز میانگین یک عدد
نمک، فلفل، زرد چوبه و دارچین به مقدار مورد نیاز
نان لواش ۵ عدد
خلال بادام و زعفران به میزان مورد نیاز
سبزی معطر ۱۰۰ گرم.

طرز تهیه

ابتدا گوشت را با چربی موجود در آن همراه یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زرد چوبه حتما نیم پز کنید. اگر پخته شود بریانی کیفیت خوب و مطلوبی نخواهد داشت. بعد گوشت را در​آورده و از استخوان جدا کرده و دو تا سه بار چرخ کنید. در این مرحله باید از آب گوشت حدود نصف لیوان باقی بماند. سبزی معطر که مشمول بر ترخون، مرزه و جعفری است​، ریز خرد کنید و به همراه دارچین و زعفران به گوشت اضافه نمایید. سپس روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب به هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.

اول روی کف کفگیر کمی دارچین و یک قاشق از آب گوشت بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. بعد مقداری از مواد بریانی را (به اندازه یک همبرگر) درون کفگیر پهن کنید و دوباره روی حرارت بگذارید. اگر خشک بود کمی آب گوشت روی آن بریزید و به مدت یک دقیقه سرخ کنید. در این مرحله از نان لواشی که آماده کرده بودید استفاده کنید و بریانی را روی آن بر گردانید. مقداری خلال بادام و زعفران زده شده است روی آن بریزید و همراه پیاز چه و ریحان سرو کنید. این غذا، از غذا های سنتی و لذیذ و پر طرفدار اصفهان هست. شما هم امتحان کنید.

منبع: جام جم آنلاین

انتهای پیام/

واژه های کلیدی: همبرگر | بریانی | اصفهان | همراه | حرارت | همبرگر | زعفران | طرز تهیه

نویسنده : blogzz